طرز تهیه سس پستو

یکی از مهمترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن خیلی از غذاها میشه سس اون غذاست در واقع میشه گفت اگه سس خوشمزه ای داشته باشیم میتونیم مطمئن باشیم که در نهایت غذای لذیذی هم خواهیم داشت. در این مطلب هم طرز تهیه یه سس ایتالیایی رو بهتون میگم که کاربرد های زیادی در انواع پاستا، پیتزا و ساندویج ها داره … امیدوارم تهیه اش کنین و ازش لذت ببریند.

Image result for ‫سس پستو‬‎

مواد لازم برای سس پستو

      • برگ ریحان 500 گرم
      • پنیر پارمزان 150 گرم
      • مغز گردو(بادام زمینی،بادام هندی،پسته) 100 گرم
      • سیر تازه 3 الی 4 حبه
      • روغن زیتون 1 پیمانه
      • آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
      • نمک به مقدار لازم
      • فلفل سیاه به مقدار لازم

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها